Aydın'da şehir içi yolcu taşımacılığı hizmeti veren 160 minibüse, Silvan'daki hain terör saldırısını protesto etmek için Türk bayrağı asıldı. 
     Aydın Şehir İçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Zafer Gezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dilediklerini ifade etti. 
     Gezer, kooperatif bünyesinde faaliyet gösteren 160 minibüsün, terör saldırısını protesto etmek ve şehitleri anmak için Türk bayraklarıyla donatıldığını belirterek, şunları kaydetti: 
     ''Evlatlarımız, kardeşlerimiz ve ailemizin fertleri olarak kabul ettiğimiz tüm şehitlerimiz rahat uyusunlar. Çünkü o şehitler, uğruna canlarını feda ettikleri kutsal değerler için can vermeye hazır bir milletin evlatlarıdır. Bu millet o şehitleri ve acıların yüreklerine gömmüştür. Türk milleti, şehitlerimizin ve gazilerimizin bir damla kanının bile hesabını mutlaka soracaktır. Gün, bu vatan topraklarının bölünmeyeceğini, şanlı al bayrağın gönderden inmeyeceğini ve bu asil milletin bölünmeyeceğini başta kanlı terör örgütü olmak üzere tüm dünyaya gösterme günüdür.'' 

Sarraflar da bayrak astı

Aydın Sarrafları da teröre tepki için iş yerlerinin girişlerine bayrak asarak tepkilerini gösterdiler. Aydınlı sarraflar, "Eskisi gibi barışın birliğin gelmesini istiyoruz. Tek dileğimiz barışın sağlanmasıdır. Daha kaç şehit vereceğiz, daha kaç anne ağlacak, daha kac babanın içi yanacak bilmiyoruz" dediler.

Bazı esnaflarda, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasında binlerce fenerbahçeli taraftar sokağa dökülürken, bizim 13 şehidimiz için kılını kıpırtadan yok sözleri ile olayı farklı bir açıdan değerlendirdiler. 

dsc_0151.jpg dsc_0146.20110715114412.jpg