Orijinal himalaya ve Çankırı tuz lambalarının yer aldığı DönmezTicaret, iş yerinde satış yapmasının yanı sıra, kargo ile adresinize de ürünleri yolluyor.

İş temposundan dolayı ofislerde meydana gelen yorgunluğu ve konsantrasyon, eksikliğini azaltan, odanın havasını kaliteli hale getiren, himalaya tuz lambası higroskopik yani güçlü nem çekici özelliği ile ortamda yer alan toz, polen, bakteri, kıl, tüy gibi alerjenleri kendisine çekerek yere düşürüyor.

Negatif iyon salgılayan kaya tuzu lambaları hakkında bilgi veren Dönmez Ticaret Sahibi Gülen Dönmez “İş yerimizde birçok kişi kaya tuzu lambası satın aldı ve büyük faydasını gördüklerini söyledi.Tabi kaya tuzu lambası alırken kalitesi önemli. İş yerimizde kalitesi ve doğallığı ile bilinen Pakistan’dan ve Çankırı’dan getirdiğimiz kaya tuzu ve lambası satışları yapıyoruz” dedi.

Gülen Dönmez ayrıca, vücutta bulunan her türlü kimyasal, zehirli toksin, zararlı bakterileri, parazit ve virüslerin detoksifiye edilmesine sağlayan Medikil satışına başladıklarını açıkladı.

İşte Tuz Lambasının Faydaları…

Stres, fiziksel, ruhsal yorgunluk, uykusuzluk, ağrılara iyi gelir.

Nezle, migren, astım gibi rahatsızlıklara iyi gelir, akciğerlerin kapasitesini yükseltir.

Canlılık, zindelik verir.

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Bebek ya da çocukların yanında fiziksel, ruhsal gelişim için temiz hava sağlar.

İşte verimi ve konsantrasyonu arttırır.

himalaya-kaya-tuzu-lambasi-donmez-ticaret1.jpeghimalaya-kaya-tuzu-lambasi-donmez-ticaret2.jpeghimalaya-kaya-tuzu-lambasi-donmez-ticaret3.jpeghimalaya-kaya-tuzu-lambasi-donmez-ticaret5.jpeghimalaya-kaya-tuzu-lambasi-donmez-ticaret6.jpeghimalaya-kaya-tuzu-lambasi-donmez-ticaret4.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!