Yarın hem miting hem de 63 tesisin hizmete açılacağı toplu açılış töreni için Aydın’a gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın kente gelişi öncesi kentteki güvenlik önlemleri artırıldı. Başbakan’ın ziyareti öncesi Aydın’daki tüm hazırlıklar tamamlanırken, Başbakan’ın programı boyunca İzmir ve Aydın’a bağlı ilçelerden gelecek takviye ekiplerle birlikte yaklaşık 2 bin polisin yarın görev yapacağı öğrenildi. 
Alınan güvenlik önlerinin yanı sıra Başbakan Erdoğanın ziyareti sırasında trafik akışının sağlanması bakımından da bir takım önlemler alındı.

Başbakan’ın ziyaretleri nedeniyle Adnan Menderes Bulvarı (Abide Kavşağı ile Kıbrıs Cadde Kavşağı arası), Hükümet Bulvarı Alt Kesim (Ramazanpaşa Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası), İstiklal Caddesi (7 Eylül Caddesi Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası), Gençlik Caddesi (Sağlık Müdürlüğü Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası), İstasyon Bulvarı (Askerlik Dairesi Başkanlığı Kavşağı ile Beycamii arası) ve İstasyon meydanı 07.00 ile 17.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.
Ayrıca, Batı Gazi Bulvarı (Kız Meslek Lisesi Kavşağı ile Ramazanpaşa Kavşağı arası), Hükümet Bulvarı Üst Kesim (Ramazanpaşa Kavşağı ile Valilik arası), Vali Konağı Caddesi (Kozdibi Kavşağı ile İstasyon Bulvarı Kavşağı arası), İstasyon Bulvarı (Askerlik Dairesi Başkanlığı Kavşağı ile Atatürk Bulvarı Hemzemin Geçit arası), Atatürk Bulvarı (Ziraatçılar Kavşağı ile Batı Gazi Bulvarı Kız Meslek Lisesi Kavşağı arası) ise Erdoğan'ın geçişleri esnasında kısa süreli olarak trafiğe kapatılacak.

Belirlenen bu güzergahlarda sabah saat 07.00’den itibaren etkinliklerin bitimine kadar araç park yasağı uygulaması yapılacak.