AYDINPOST ÖZEL

Ankara Otel2000"de düzenlenen yemeğe eski bakanlardan İsmet Sezgin, Ömer Okan Çağlar ve Cengiz Altınkaya, Aydın Valisi Mustafa Malay, Belediye Başkanı İlhami Ortekin, AK Parti Milletvekilleri Atilla Koç, Mehmet Erdem ve Ahmet Ertürk, MHP Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Recep Taner, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Baştuğ, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Çağlayan, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel, Kosgeb Müdürü Turgut Gözen, Aydınspor Kulübü Başkanı Cemal Özdemir ve çok sayıda Aydınlı katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar, “İnanın bu gece katılımlarınızla büyük onur duyduk ve güç aldık. Hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Aydın"ı her fırsatta Ankara"daki hemşehrilerimizle yaşamaya özen gösterdiğimiz gibi, buradaki çocuklarımıza da katkı sağlamak için çaba sarfediyoruz” diye konuştu.
Gecede Aydınlılar Derneği tarafından derneğe önemli katkı sağlayan yöneticilere plaket verilirken, Aydınspor Kulübü tarafından da, İsmet Sezgin, Cengiz Altınkaya, Ömer Okan Çağlar, Atilla Koç, Aydın Valisi Mustafa Malay, Belediye Başkanı İlhami Ortekin, MHP"li vekil Ali Uzunırmak ve Recep Taner, AK Partili Vekil Mehmet Erdem ve Ahmet Ertürk, Aydın İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydınlar Derneği Başkanı Ender Vardar, Aydınpost Editörü Erman Çetin"e Aydınspor forması hediye edildi.
Tolga Çandar ve TRT sanatçılarının sahne aldığı Aydınlılar Gecesi"nde, folklor gösterileri de geceye büyük renk kattı.
Derneğe yardım amacıyla açık artırma usulüyle para toplanırken, Aydınlı vekillerin 150 YTL"lik bağışta bulunması ise gözden kaçmadı.

İşte o gecenin fotoğrafları...