‘Müzik benim hayatım’ diyen ve İstanbul’da bir özel okulda öğretmenlik yapan Aydınlı başarılı müzisyen Uyaroğlu, figüranların mesleki yaşamını ve film setlerini anlatan internet dizisinin müziklerine imza attı. Daha önce Rafet El Roman, Yusuf Güney, Ziynet Sali gibi sanatçılara müzisyenlik yapan Uyaroğlu, Kamera Narkası isimli internet dizisinin müziklerini yapmaktan son derece keyif aldığını söyledi. Uyaroğlu, şu an için sosyal medyadan yayınlanan dizinin sadece ilk bölümü yayınlanmasına rağmen Facebook’ta 3 bin 500’ü aşkın takipçisini olduğunu ifade etti. Uyaroğlu, Haşmet Tüfenk’in yönetmenliğinde çekilen dizinin başarıya ulaşmasını dilediğini kaydetti.

FİLMİN KONUSU

Kısa sürede büyük ses getiren ve ulusal medyada da yer bulan Kamera Narkası’nın internet sitesinde figüranlar için ‘figüran can’dır benzetmesi yapılıyor. Film’de Deniz Toprak isimli bir figüranın hayatının anlatıldığı kaydedilirken şu ifadeler kullanıldı: “Setlerde kötü muameleye maruz kalsalar da, saatlerce bekletilseler de, sonunda paraları ödenmese de, isimleri jeneriklerde yazılmasa da hiç bir film-dizi-klip ya da her ne çekiyorsanız çekin, onlarsız olmaz. Sektörde onları küçümseyenlerin FGR ya da yardımcı oyuncu demelerine aldırmazlar, figüran olduklarını bilirler, işlerini yapar ve başları dik evlerine giderler.

Deniz Toprak da bu figüranlardan sadece biri. Oyunculuk eğitimi yok. Yeteneği var mı bilmiyor çünkü daha hiç rol fırsatı gelmedi. Şimdilik arkadaki kalabalıktan bir silüet.

Şu ana kadar gittiği hiç bir işin parasını alamadı, hiç bir çekimde yüzü görünmedi ama inancını da kaybetmedi. Karşılaştığı ünlü oyunculardan aldığı tavsiyelerle kendisini geliştirip iyi bir oyuncu olma yolunda ilerlemeye kararlı olan Deniz, er ya da geç şeytanın bacağını kıracağından emin. Sadece zamanını bilemiyor.

İşte Türk film piyasasındaki ekranda görmediğiniz herşeye yer verecek olan yeni internet dizisi kameraNarkası yakında yayına başlıyor. Hem de Kerem Kaya, Emrah Bozdemir, Başar Uğur, Yasemin Yüksel, Ali Biber, Emre Kantar, Zeynep Tuğçe Bayat ve Hüseyin Bozdemir’den oluşan hiç tanınmamış oyuncu kadrosuyla”

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png