AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydınlı şoförleri bira araya getiren Akarsu Park'ta gerçekleştirilen etkinliğe, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birligi Başkanı Hulusi Akşit, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, İzmir Şoförler Odası Başkanı Celil Anık ile bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı.

fotograf-makinesi.jpgGeceden fotoğraflar için tıklayın...

ozlem-cercioglu.jpgBelediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, şoförlerin, toplum içinde önemli bir yeri olduğuna işaret ederek, ''Canımızı emanet edecek kadar bize yakın kişiler olan şoförlerimizin çok zor şartlarda çalıştıkları gibi sorumlulukları da çok büyüktür. Her zaman onların bizim yanımızda ayrı yerleri vardır'' diye konuştu.

Aydın'da yeni bir otogar binasının yapımına başlanacağını belirten Çerçioğlu, proje çalışmalarının tamamlandığını ve şubat ayı içerisinde temelinin atılacağını, 15 ay gibi bir süre içinde yeni Aydın Otogarı'nın hizmete açılmasının planlandığını kaydetti.

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç de davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Etkinlikte, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karate takımı ile Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Deneği Halk Oyunları ekibi birer gösteri sundu.  

Çerçioğlu salonu terketti

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun davul zurna eşliğinde folklor oynamak için kalktığı sırada salonu terk etmesi salonda merak uyandırdı. Çerçioğlu'nun bu ani çıkışının, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit'in konuşmalarına tepki olarak olduğu öne sürüldü.