Kimi zaman grup toplantılarında genel başkanların demeçlerini, kimi zaman ise içinde bulundukları faaliyetleri takipçilerine anlatan Aydın milletvekilleri görüşlerini ve yorumlarını sosyal medya aracılığıyla duyuruyor.

“GRUP TOPLANTILARINDAN AN BE AN BİLDİRİYORLAR”
AK Parti’nin Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem ile Ali Gültekin Kılınç sosyal medyada diğer vekillere göre öne çıkan isimler olurken, partilerinin grup toplantılarını dahi an be an bildiriyorlar. Ali Gültekin Kılınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediklerinin yanı sıra grup toplantısından çektiği fotoğrafı dahi yayınlayabiliyor. Başbakan Erdoğan’ın hastalığı sonrası TBMM’deki ilk grup toplantısında Başbakan Erdoğan’ın sözlerinin yanı sıra Çine AK Parti İlçe Teşkilatı’nın da grup toplantısına katıldığını duyurdu. Kılınç, katıldığı etkinlikleri de çektiği fotoğraflarla destekleyerek takipçilerine duyuruyor. Kılınç, TBMM’de büyük bir coşku ile konuk olan Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’un küsüdeki fotoğrafını çekerek takipçilerine ulaştırdı. AK Partili Erdem’de Kılınç gibi, sosyal medyayı etkin olarak kullanıyor. Erdem, son olarak Bakan Eker ile TBMM kulisinde görüştüklerini duyurdu.

UZUNIRMAK DOĞUM GÜNLERİNİ UNUTMUYOR
CHP’li vekiller Bülent Tezcan ile Metin Lütfi Baydar’da sosyal medyada aktif olarak yer alırken hem faaliyetlerini, hem de görüşlerini takipçileriyle paylaşıyor. Baydar’ın twitter aracılığıyla yaptığı açıklamalar Aydın basınına da konu oluyor. MHP Milletvekili Ali Uzunırmak ise takipçilerine ve partililere sosyal medya aracılığıyla ulaşırken, özellikle takipçilerinin doğum günlerini günlük olarak kutluyor. Uzunırmak’ın takipçileri bu kutlamadan dolayı hoşnut kalırken, bir milletvekilinin doğum günlerini kutlamasının gururunu yaşıyorlar. Ayrıca, vekillerin takipçileri sorularını, sorunlarını ve görüşlerini sosyal medya aracılığıyla ulaştırabiliyorlar.

20120301ay524409_01.jpg
 

20120301ay524409.jpg

20120301ay524409_03.jpg

20120301ay524409_04.jpg

20120301ay524409_02.jpg