GEKA’nın Denizli’deki merkezinde gerçekleştirilen imza törenine, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Özgür Topaloğlu ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın katıldı.
GEKA’dan destek almaya hak kazanan projenin imzalanan sözleşmesi gereği, Haziran ayı içerisinde Aydın’da düzenlenecek ve en az 5 gün sürmesi öngörülen eğitim programında, Aydınlı gazetecilere sayfa tasarımı konusunda konunun uzmanlarınca eğitim verilecek.
Denizli, Aydın ve Muğla’yı kapsayan hizmet alanlarında görev yapan basın mensuplarının daha kaliteli hizmet sunabilmeleri için bu tür projeleri önemsediklerini ve desteklediklerini belirten GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, önümüzdeki süreçte de bölgedeki basın kuruluşları ile talep halinde benzer projeleri gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Özgür Topaloğlu, söz konusu eğitim programının Aydınlı gazetecilerin mesleki gelişimine önemli katkılar sunacağını belirtti. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ise gazetecilik mesleğinin ve basın mensuplarının gelişimi için yapılan bu tür proje ve etkinliklere her zaman destek olacaklarını söyledi.