Derneğin kurucu başkanı Ramazan korkut, dernek üyeleri ile birlikte Nasuhpaşa Külliyesi’nde basın açıklaması yaparak derneği ve yönetimi kamuoyuna tanıttı.

Aydınlı çiçekçiler olarak en büyük sorunlarının kayıt dışılık ve düzensiz fiyatlar olduğunu belirten Aydın Çiçekçiler Derneği Başkanı Ramazan Korkut, bundan sonra sektörün sorunlarının çözümü için birlikte hareket edeceklerini söyledi. Derneğin, Aydın’da çiçekçilik yapan 20 firmanın bir araya gelmesi ile kurulduğunu ileriki dönemlere il genelindeki tüm çiçekçilerin aynı çatı altında toplanmasını istediklerini belirten Başkan Ramazan Korkut, “Küresel rekabetin arttığı, her önüne gelenin çiçekçilik yaptığı, zincir mağazaların, seyyar satıcıların istila ettiği sektörümüz, ciddi kan kaybına uğramaya devam etmektedir. Bizler ki, yılın 365 günü tatil bayram demeden hizmet vermeye çalışan haksız rekabete uğrayan sosyal hayatı hiç olmayan, esnaflar olarak ciddi sorunlarla boğuşmaktayız. Bu sorunlarımıza bir nebze de olsa çözüm üretebilirsek bu bizim için en büyük kazanç olacaktır” dedi.

Ramazan Korku Başkanlığındaki Aydın Çiçekçiler Derneği’nin yönetim kurulunun Bülent Kayabaş, Gültekin Soysal, Bülent Okkan, Seniye Çakır, Şenol Karakol ve Mustafa Benli’den oluştuğu belirtildi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png