AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Bir bayram klasiğidir berber ve kuaförler... Erkekler berberlere, bayanlarsa kuaförleri doldurur bayram öncesi. Bu tür doluluklardan biri de Aydın'da Hasan Efendi Mahallesi'nde bulunan Değişim Saç Tasarım Merkezi'nde yaşanıyor. Kimi saç, kimi sakal traşı için gelen müşterilerin hepsi bayrama kendilerine bakmış bir şekilde girmek istiyor.

Dini bayramların arefe günleri işlerinin arttığını belirten Değişim Saç Tasarım Merkezi Ortaklarından Erkan Bozkurt, "Dini bayramların birkaç gün öncesinden yoğunlumuz başlıyor. Günümüzde saçına, sakalına özen gösteren insanların artış göstermesinden dolayı müşterilerimiz genelde bize gelmek için arefe günleri tercih ediyorlar. Bizlerde yoğunluğu biraz olsun rahatlatmak amacıyla randevulu sistem ile çalışıyoruz" dedi.

Müşterilerinin dini bayramlar öncesi randevu sistemine alıştıklarını ve artık saç tasarım merkezlerine uğramadan önce kendilerini arayarak randevu aldıklarını söyleyen bir diğer ortak Birkan Avdan ise, "Müşterilerimiz randevulu sisteme alıştı. Gelmeden önce arayarak bizden saat istiyorlar. Bizlerde yoğunluğu karşılamak ve müşterilerimizi mağdur etmemek için bayram öncesi gecenin geç saatlerine kadar, arefe günleri ise de gece de açık oluyoruz ve sabaha kadar müşterilerimizi traş ediyoruz" diye konuştu. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

img_1373.jpg

img_1376.jpg