AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ- Hüseyin Aksu Spor Tesisleri'ndeki üç halı sahada düzenlenen turnuvada, Aydın'daki 11 banka şubesinin çalışanlarından oluşan takımlar mücadele ediyor. 

     Turnuva Komite Başkanı ve Yapı Kredi Bankası Aydın Merkez Şube Müdürü Canan Gedikli, yaptığı açıklamada, turnuvanın, iki grup halinde tek devreli lig usulünde oynanacak karşılaşmalar 30 Ekim'e kadar sürecek ve Kurban Bayramının ardından düzenlenecek yarı final ve final maçları ile sonuçlanacağını belirtti.

     Gedikli, turnuvayı ilk üç sırada tamamlayan takımların kupa ve madalya ile ödüllendirileceğini, ayrıca gol kralı, en centilmen takım ve futbolcu ödülü verileceğini kaydederek, turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.

     Yapı Kredi Bankası Ege Bölge Saha Müdürü Akansel İzmir'de Aydınlı bankacıları yanlız bırakmayarak turnuvada forma giyip saha da mücadele etti. 

     Turnuvada ayrıca sevdiklerini desteklemeye gelenler görülmeye değer bir destekle, sahadaki arkadaşlarını, eşlerini, abilerini ya da kardeşlerini desteklediler. Seyirciler arasında bebekli bayanların olması da dikkat çekti. 

bankalar-arasi-hali-saha-tunuvasi-(21).jpg

bankalar-arasi-hali-saha-tunuvasi-(10).jpg

bankalar-arasi-hali-saha-tunuvasi-(6).jpg

bankalar-arasi-hali-saha-tunuvasi-(14).jpg

bankalar-arasi-hali-saha-tunuvasi-(37).jpg