Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen Kars 7. Aşıklar Bayramı etkinliğe Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan ile Türkiye'nin farklı illerinden gelen 130 aşık katıldı.

Kars 7. Aşıklar Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmaya Aydın’ı temsilen katılan ve aynı zamanda Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derken Başkanı olan Aydınlı Aşık Muhsin Yaralı, Aydın’ı başarıyla temsil ederek büyük bir başarı elde etti. ‘Atışma’ dalında geçen yıl olduğu gibi bu yılda başarılı bir performans gerçekleştiren Yaralı, Kars’ta çok önem arz eden “Aşık Şenlik Ödülü’ne layık görüldü.

Kars 7. Aşıklar Bayramı’nda “Aşık Şenlik Ödülü’nü almaya hak kazanan Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derken Başkanı Muhsin Yaralı, Aydın dönüşünde Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka’yı ziyaret ederek, Aşıklık geleneği noktasında kendisine sağlanan büyük destekten ötürü teşekkür etti.

Aydınlı Aşık Muhsin Yaralı’nın gittiği her yerde Aydın’ı başarıyla temsil etmekte olduğunu ifade eden Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka sa, ziyareti ve başarıları için Yaralı’ya teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png