Sevgili Aydınpost okurları, bayramlar, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, adalet duygularımızın harekete geçmesi için en güzel vesilelerdir. Bu özel günler, dargınlıkların bitmesi için en güzel fırsatları sunar. Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diler, tüm Aydınlı hemşerilerimin bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bu yazımda Aydınımızın uydudan yayın yapan ilk yerel kanalı TV’Den hakkında düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Kanallar yerel bir nitelikte doğup, ulusal ve uluslararası boyut kazanırlar.
Yerel habercilik, küçülen Dünya’da yerel sorunların geneli daha fazla ilgilendirmesine sebep olur mu?
Evet olur. Yerel gelişmelere ilgi artar.

Aydın Denge Gazetesi, Muğla – Fethiye’de bulunan ve uydudan yayın yapan Kanal F televizyonunu satın aldı. Kanal F’nin ismi “Tv Den” olarak değiştirildi. Merkezi Aydın olan ve Muğla başta olmak üzere tüm Ege bölgesine hitap eden bir kanalla yayına başladı.

28 Nisanda açılışı yapılan TV den kanalı Senden, Benden, Bizden sloganıyla yola çıktı. Sloganında da belirttiği gibi bu kanal senin, benim, bizim yani AYDINIMIZIN. Bizi 60 ülkeye tanıtacak uydu ağına sahip TV den Aydın Denge Gazetesinin bizlere sağladığı büyük bir şans. Bu şansı iyi değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

Aydınımızın tanıtımı için farklı disiplinlerden gelen kişilerin ve kurumların aynı masa etrafında toplanmasını ve bir sinerji içinde ortaklaşa çalışmasını sağlamak için bize sunulan bu kanalımıza destek vermeliyiz.

Mahalli idarecilerimiz, meslek örgütü ve sivil toplum örgütü başkanlarımız, meclis üyelerimiz, üniversitemiz ve tüm Aydın halkının destek vererek katkı sağlayacaklarından hiç şüphem yoktur. Çünkü Aydın tanıtımı önemlidir, memleketimizin bir değeridir. Ve hep beraber bu değeri tanıtmak, daha çok bilinir hale getirmek zorundayız.

Aydınımıza hayırlı uğurlu olsun diyor ve iyi seyirler diliyorum.