Olay Kardeşköy Mahallesi Yeni Sokak numara 48’de sabah saatlerinde meydana geldi. Kardeşköy Mahallesi’ne kısa süre önce taşınan Olgun ailesi, sobaya kömür attıktan sonra uykuya daldı. Aydın Mal Müdürlüğü’nde memur olan Özlem Olgun ile Adnan Menderes Üniversitesi’nde memur olarak çalışan Mustafa Olgun sabah işlerine gitmedi.
Mustafa Olgun ve Özlem Olgun’un işe gelmemesi üzerine şüphelenen mesai arkadaşları Olgun ailesine telefonla ulaşmaya çalışsa da sonuç elde edemedi. Otomobil ile Olgun ailesinin Kardeşköy Mahallesi’ndeki evlerine gelen arkadaşları zile basarak aileye ulaşmaya çalıştı.

Ancak kapıyı kimsenin açmaması üzerine durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, balkon camını kırarak içeri girdiklerinde Mustafa, Olgun, Özlem Olgun ve çocukları Yağmur Olgun’u hareketsiz vaziyette buldu.

Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından üç kişi, 112 Acil Servis ambulansıyla Atatürk Devlet Hastanesi’ne ve Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aile fertlerinin hayati tehlikelerinin bulunduğu ve İzmir’e sevk edildiği bildirildi. Jandarmanın soruşturması sürüyor.