Aydın Valiliği önünde düzenlenen törende, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Buradaki törenin ardından Efeler Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Joy Cafe’de engelliler için kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Programda, Atça Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi görenler tarafından sema gösterisi yapıldı, "Biz birlikte güçlüyüz" pankartı açıldı.

Etkinliğe katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, her zaman engellilerin yanında olduklarını ve onların topluma kazandırılması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de bugünün engellilere yönelik farkındalığı arttırmak adına özel bir gün olduğunu dile getirdi.

Engellilerin Türkiye'nin gururu olduğunu ifade eden Köşger, onlara imkân sunulduğu takdirde çok başarılı işlere imza atabileceklerini kaydetti.

Vali Köşger, etkinlikte eşi Fatma Köşger ile engellilerle tek tek ilgilenip sohbet etti.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

cafejoy-engelliler-gunu-aile-ve-sosyal-politikalar-aydin-il-mudurlugu1.jpegcafejoy-engelliler-gunu-aile-ve-sosyal-politikalar-aydin-il-mudurlugu2.jpegcafejoy-engelliler-gunu-aile-ve-sosyal-politikalar-aydin-il-mudurlugu3.jpegcafejoy-engelliler-gunu-aile-ve-sosyal-politikalar-aydin-il-mudurlugu4.jpeg