Yer bulur bulmaz inşaata başlayacaklarını dile getiren Kılınç, vatandaşların daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alması için çaba harcadıklarını söyledi.

Aydın Devlet Hastanesi’nde yataklı servislerde tedavi gören hastaları ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’a AK Parti Aydın Merkez İlçe Bşakanı Gökhan Öten ve hastane başhekimi Op. Dr. Niyazi Kocakaplan ve bir grup doktor ve hemşire eşlik etti.

Katlardaki odaları tek tek dolaşarak hastaları acil şifalar dileyen Milletvekili Kılınç, hastanedeki görevli personele de sorunlarını sordu.

Yataklı odalardaki hastaların dertlerini de dinleyen Kılınç, kimi zaman perhizli hastaların yemeklerden yana şikayetini dinledi, kimi zamana ise hastanedeki görevlilerin ilgi ve alakasından duyulan memnuniyeti.

Hasta ziyareti sırasında günlük olarak hastane tarafından yaptırılan saç ve sakal traşı uygulamasını da denk gelen Ali Gültekin Kılınç, zaman zaman hastaların odalarında oturup hastalar ile dertleşti. Hastanede görülen aksaklıkların kendisine yada hastane yönetilmesine iletilmesini isteyen Kılınç, ziyarette Aydın’a yapılmasını planlanan bölge hastanesiyle ilgili bilgiler de verdi.

BÖLGE HASTANESİ İÇİN YER ARANIYOR

Hastane ziyaretinde vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha iyi yararlanması için AK Parti hükümeti olarak önemli adımlar attıklarını dikkat çeken Gültekin Kılınç, “Bu hastanemizde bazı odalarda 4-5 kişi kalıyor. Biz bu odaların teker kişiliğe dönmesi için çalışma yürütüyoruz. İnşallah 600 yataklı bölge hastanemiz yapılıp faaliyete geçtiğinde ilimizde bu standartı yakalamış olacağız. Bölge hastanemiz için şuanda yer arayışı içerisindeyiz. Bu hastane bakanlık tarafından yapımı onaylanmış durumda. Fakat yer sıkıntısı yaşıyoruz. Yer sorununu aşar aşmaz çivi çakmaya başlayacağız. Bugün fedakar hastane personelimiz sayesinde 4-5 kişilik odalarda hastalarımıza hizmet veriliyor. İnşallah bölge hastanemiz hizmete girdiğinde hem hastalarımız daha iyi hizmet alacak, hem de hastane personelimiz daha iyi şartlarda çalışma imkanına kavuşacak” şeklinde konuştu.

Ziyaret ettiği hastaların hayır duasını da alan AK Partili Ali Gültekin Kılınç, ziyaret sonunda hastane 

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png