Bereket ve zenginlikler vadisi Aydın"da yaptığı birçok yeniliklerle adından sözettiren Aydınpost köşe yazarlarından ve TV program yapımcısı Hakan Başlık, yepyeni bir projeye daha imza atıyor.
14 Mart 2008 Cuma günü saat 16.00"da Umurlu devlet karayolu üzerinde Aydın Valisi Mustafa Malay"ın da katılacağı Mavi Koltuk Dinlenme Tesisleri açılışına siyaset ve iş dünyasından birçok tanınmış ismin katılımı bekleniyor.
Mini hayvanat bahçesine sahip olan tesiste yeniliklerin devam edeceğini söyleyen Hakan Başlık, vatandaşları da açılışa davet etti.
Özel olarak hazırlanan kafeslerde birçok evcil hayvanın besleneceğini söyleyen Başlık, “Yörük çadırı içinde yöresel yemekler tadılabilecek. Botanik bahçeyi aratmayacak ölçülerdeki ağaçların içinde kendinizden geçeceksiniz. Günlük gazeteleri de okuyabileceğiniz bir alan oluşturduk. Kullanıma hazır bilgisayarlar sayesinde de internet elinizin altında olacak. Yenipazar pidesi yemek için kilometrelerce uzağa gitmenize gerek yok. Bunun için Yenipazarlı İlyas Ustayı ayağınıza getirdik. Menüde Çine Köftesi ve Karadeniz Hamsi Tavası da bulunuyor. Özenle hazırlanan taze ürünlerle kahvaltılarınızı yapabileceksiniz” diye konuştu.