Aydın medyasının tecrübeli ismi Erman Çetin’in yayın yönetmenliğini yapacağı dergide her ay Aydınlı ünlülerin röportajları, başarı hikâyeleri, güncel yaşamdan bilgiler ile cemiyet hayatından fotoğraflar ve köşe yazıları yer alacak.

editor.jpg

Aydınlıların Gözü Bu Dergide Olacak

120 sayfa içerikle ilk sayısına hazırlanan Gala dergisi ile ilgili olarak bilgiler veren Genel Yayın Yönetmeni Erman Çetin “Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız aktüel, magazin dergi projemizi elimize almamıza az kaldı. Birbirinden iddialı konu ve konukların bir arada olacağı Gala, öncelikle Efeler, Söke, Didim, Kuşadası, Nazilli ve Çine’de satışa sunulacak” dedi.

Dergi Kapağında Her Ay Aydınlı Bir Ünlü

Okuyucularının elinden düşürmek istemeyeceği bir dergi hazırladıklarını ifade eden Erman Çetin “Bugüne kadar Aydın'da yapılmışların çok daha ötesinde kaliteli mecmua ile Aydınlıları buluşturmaya hazırlanıyoruz. Açıkçası Aydın'da dergicilik kavramına ve sektörüne bambaşka bir bakış açısı katacak bir çalışma ile karşınıza çıkacağız. Aydınlı ünlülerin röportajlarını, başarı hikâyelerini, gezilecek yöreleri, merak edilen cemiyet haberleri ve dedikodularını, alternatif yemek mekânlarını, güncel hayatın soru ve cevaplarına yer vereceğimiz GALA dergisi içeriği ile her ay okuyucuların merakını giderecek" diye konuştu.

İçeriği ile Ses Getirecek

Her ay zengin içeriği ile okuyucuların karşısına çıkacak olan Gala dergisi; Aydınlıların sosyal hayatına, yemek kültürüne, gezi aktivitelerine ve kişisel gelişimlerine artılar katacak.

Aydın kamuoyunun yakından tanıdığı Diyetisyen Meral Öğüt ve Yavuz Çelik, Uzman Psikolog Atakan Aslan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Adnan Özkutucu, Çocuk Doktoru Betül Akçanal, Mimar Cevdet Atik, Araştırma Görevlisi Derya Yazgı, Forum AVM Müdürü Ezgi Çubukçu ve leziz tariflerin önde gelen ismi Aysun Evin’in de yazar kadrosunda yer aldığı GALA dergisi aylık 10 TL’den satışa sunulacak.

Gala Dergisini Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarından da takip edebilirsiniz.