Yenipazar Kaymakamı Ercan Erkol başkanlığında, Yenipazar'da bulunan öksüz ve yetim çocuklara yönelik yapılan 'Benim Arkadaşım' projesi ile ilgili olarak, ilçedeki öksüz ve yetim çocukların devlet şefkatini göstermek ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla sekizinci ziyaretini Hükümet Mahallesi'nde gerçekleştirdi.
Kaymakam Ercan Erkol, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Camcı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayfer Güngör,İlçe Müftüsü Şevket Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serap Karayer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Nejdet Kırkık, İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Seyfettin Arvas katıldı.
Ece Saygılı ve ailesine ziyarette bulunan protokol üyeleri Saygılı ailesi ile sohbet edip devletin her zaman ve her daim yanlarında olduğunu ve yalnız olmadıklarını belirttiler. Saygılı ailesine devletin her kapısının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Erkol, "Ailemizin her türlü problemlerinde tüm kurumların hızlı çözüm üretmek için gerekli gayreti göstermeye hazırız. Tüm yetim ve öksüz çocuklarımız bilsinler ki devletimiz onların yanındadır" diye konuşarak Ece Saygılı'ya çeşitli hediyeler verdi.

20160929aw859828_04.jpg