12 Temmuz Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Aydın İl kongresi öncesi tekrar başkan adaylığını açıklayan İl Başkanı Cemal Sarı, düzenlediği toplantıda 94 kişilik yönetim kurulu üyelerini de tanıttı.

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda konuşan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, 3 listenin yarışacağı kongre öncesi diğer başkan adaylarının aksine kongre öncesi 94 kişiden oluşan yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek kamuoyuna tanıttı. 

ÜÇ ADAYLI SEÇİME GİDİYORSAK BU İYİ PARTİNİN AYDIN’DA BAŞARISIDIR

12 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongrelerinin İYİ Parti camiasına ve Aydın’a hayırlı olmasını dileyen İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı “Eğer bu gün İYİ Parti Aydın il kongresinde üç adaylı bir seçim yapılıyorsa bu İYİ Parti’nin Aydın’da başarısını gösteriyor. Gerek Milletvekilliği seçimlerinde gerek yerel seçimlerde İYİ Parti Aydın’da önemli süreçler geçirdi. İYİ Parti Aydın’da siyasi arenada önemli bir alan oluşturdu. Biz bu alanı daha fazla büyüteceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İYİ Parti henüz yolun ortasında ancak hedefine giderken Aydın’da oluşturduğumuz güçlü ve deneyimli bir ekiple hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum ve bu yönetim 12 Temmuz tarihinde delegelerden takdir göreceğine inanıyorum” dedi.

12 TEMMUZ KAZANIMI İLE İLGİLİ BİR ENDİŞEMİZ YOK

12 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongre kazanımı için bir endişeleri olmadığını belirten Sarı “Biz 13 Temmuz’u düşünüyoruz, artık 13 Temmuz tarihinde birlik ve beraberlik içersin de kol kola girmiş bir İYİ Parti İl teşkilatı hayal ediyoruz” diye konuştu.

SÜLEYMAN DEMİRCİ’NİN GEÇMİŞTE PARTİYE BİR KATKISI OLMADI

Süleyman Demirci’nin geçmişte Partiye hiçbir katkısı olmadığını belirten İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı “Süleyman Demirci milletvekili listesine altıncı sıradan girip yerine beğenmeyince ayrılmıştı. Milletvekili adayı olmayınca çalışmalara katılmayıp balkondan seyretmiştir. Geçmişte katkısı olmadı gelecekte olacağına sanmıyorum. Ancak İYİ Parti’de bir grup kopması beklemiyorum” ifadelerine kullandı.