Karacasu ve Bozdoğan'da devam eden orman yangınlarına bile aldırış etmeden ilçedeki restoranda bir araya gelip içkili yemekte buluşan Sultanhisar Belediye Meclis Üyeleri o anları da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

CHP'li Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'nın eşi tarafından sosyal medyaya servis edilen fotoğraflarda CHP'den Mustafa Kırcalı, İYİ Parti'den Cihan Demirel, MHP'den Okan Buruk, AK Parti'den Hatice Vurgun ile Hasan Işık ve Başkan Yardımcısı Okan Yalçınkaya'nın da yemekte yer aldığı görüldü.

Hem Türkiye'de hem de Bozdoğan ve Karacasu'da devam eden orman yangınlarına hiç aldırış etmeden vur patlasın çal oynasın mantığındaki akşam yemeği, sosyal medyada paylaşılınca bazı çevrelerde paylaşıma tepki gösterdi.

CHP'li Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'nın eşi Müjgan Sönmez sosyal medyadaki paylaşımına "Sultanhisar Belediye Meclis üyelerimizle hava kadar sıcak bir ortamda birlikteyiz" notu da düştü.

Paylaşımın altına eleştiri yorumu atanlardan birisi de CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz oldu.

Başkan Yavuz, "Memleket yangın yeri, maşallah keyifler yerinde. Umarım ülkemizdeki durumu değerlendiriyorsunuzdur" şeklinde imalı bir yorumda bulundu.