Söke İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Kullandığı kamyonun bankete düşmesi sonucu şoför mahallinin sağ kapısından düşerek sürüklenen kamyonun altında kalan 54 yaşındaki sürücü Sadettin Güler feci şekilde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürüyor.
Olay bugün sabah saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Söke'den İzmit'e narenciye yükleyen ve narenciyeye boşalttıktan sonra Söke'ye geri dönen Sadettin Güler, yönetimindeki 09 DL 750 plakalı kamyon ile Sazlıköy beldesi yakınlarına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sağ tekerleri yoldan çıkan kamyon yaklaşık 500 metre sol tekerleri üzerinde sürüklendikten sonra devrildi. Bu sırada kamyonun dengesinin kaybolması nedeniyle şoför mahallinin sağ kapısından yere düşen sürücü Sadettin Güler kullanmakta olduğu kamyonun altında kaldı. Olay yerine çağrılan kurtarıcıların yardımı ile sürücünün cesedi kamyonun altından çıkarılabildi.
Kazayı duyup olay yerine gelen Sadettin Güler'in yakınları sinir krizleri geçirirken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.