Söke Belediyesi ve Söke Ziraat Odası katkılarıyla düzenlenen Kurşun ve Trap Atış Müsabakaları Akçakonak Mahallesi’nde bulunan poligonda yapıldı.

Söke Kurşun ve Trap Atış Müsabakalarına Manisa, İzmir, Aydın, Didim, Nazilli, Menemen, Selçuk, Davutlar ve Ödemiş’ten gelen sporcular katıldı. 7. Söke Kurşun ve Trap Atış Müsabakalarını izleyenler arasında Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Söke Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan, Kahveciler Odası Başkanı Ali Öztürk’te yer alırken; bine yakın izleyicinin yer aldığı yarışmada atıcılar maharetini konuşturdu. 

Yapılan müsabakalar sonunda Profesyonel Kurşun’da Adem Orak (Manisa) birinci, Mehmet Bozoğlu (Manisa) ikinci, Ali Gencer (İzmir) üçüncü İsmail Aygün (Söke) dördüncü, Ozan Kaygısız (Manisa) beşinci, Olcay Sevindik (Söke) altıncı, oldu. 

Amatör Kurşun Atışında; Ünsal Yaman (Davutlar) birinci, Hüseyin Yanık (Davutlar) ikinci, Mehmet Tok (Davutlar) üçüncü, Recep Duran (Söke) dördüncü, Muhammet Erin (Muğla) beşinci, Barış Okuroğlu (Söke) altıncı oldu. 
Trap Atışlarında; Atakan Sert (Kuşadası) birinci, Semih Sevil (Ödemiş) ikinci, Ali Rıza Afyoncu (Söke) üçüncü oldu. 
Trap Atışı, profesyonel ve amatör kurşun atışı ile profesyonel kurşun atışı dallarında yapılan müsabakaların sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi. Söke Avcılık ve Atıcılık İhtisas ve Spor Kulübü Başkanı Fevzi Keçeci; geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl 7.’sini gerçekleştirecekleri kurşun ve trap atış müsabakalarına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.