Son gün yapılan Büyük Erkekler ve Bayanlar final maçları nefesleri keserken Söke’de on gün süren şampiyona ile Sökeli sporseverler Tayland Boksu olarak bilinen Muaythai ile ilk kez tanışmanın heyecanını yaşadılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya Söke Belediyesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. Milli Takım seçmelerini de oluşturan şampiyonada Minik, Yıldız Erkekler ve Kızlar, Alt ve Üst Genç Bay Bayanlar, Büyük Bay ve Bayanlar Kategorilerinde yaklaşık bin 600 sporcunun mücadele ettiği şampiyona büyük ilgi gördü. Sporcu, hakem ve antrenörleri ile yaklaşık 2 Bin kişiyi ağırlayan Söke, dev bir organizasyona daha başarı ile ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor.

Şampiyonanın son gün yapılan final müsabakalarının ardından dereceye giren sporcuların madalyaları Balıkesir Vali Yardımcısı Fatih Kocabaş, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Federasyon Başken vekili Hasan Yıldız, Genel Sekreter Korkmaz Atalay’nın yanı sıra federasyonun icra kurulu v e yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törenle dağıtıldı.

Federasyon Genel Sekreteri Korkmaz Atalay şampiyona boyunca kendilerini yalnız bırakmayarak destek veren Söke Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti.

sokede--muaythai-heyecani.jpg