Artistik jimnastik yarışmasında 120 civarında sporcu yarıştı. 

Sökespor Kulübü sporcuları Söke Felekşan Fırat İlkokulu'ndan Sıla Şimşek, Özlem Şimşek, Irmak Kabakçı ve Ceylin Kaplan'dan oluşan takım il birincisi olurken, Fahrettin Uyguntüzel ilkokulu öğrencisi Hasan Utku’da minik erkekler dalında 3'lüğü kazandı. Minikler B kategorisinde Doğa Dağdelen, Damla Yavaş, Nejla Simay Dönmez, Rana Tekdemir Vakıfbank ilkokuluna birincilik kupası getirdiler. Ferdi olarak yarışan Mehmet Arda Şahin il ikincisi, küçükler kategorisinde Doğanay Şahin il ikincisi, Irmak Günen il Üçüncüsü, Nehir Elmascan il beşincisi, Gençler kategorisinde Selin Polat il Birincisi olarak madalya ile geri döndüler. Bununla birlikte Öykü Ceylin Tekdal, Defne Küçükkurt, Fadime Çetinkaya gelecek yarışmalarda umutlandırdılar.

Türkiye jimnastik federasyonu 2.kademe antrenörü Nesrin Dağdelen “Kısıtlı imkanlarla çalışmış olmamıza rağmen başarılara imza atmak bizi çok sevindiriyor. Cimnastik adına artık Söke'de mükemmel bir potansiyel var. Aletlerimizin bazıları olmasına rağmen bazılarında ciddi sıkıntılarımız da var” dedi.

Öğrencilerinin aldığı madalya ve kupalarla gururlanan antrenörleri Muzaffer Tuncay, çocuklarını ellerinden tutup jimnastik yapmaya getiren, bu spora kazandıran anne ve babalara büyük teşekkür ettiğini belirtti.

20160112aw630148_02.jpg