Dün akşam saatlerinde Söke Belediyesi'nin kurumsal hesabından yapılan paylaşımda yalnızca başkan yardımcısının isminin yer alması İYİ Partili yöneticilerin ve partiden bazı isimlerin konuya tepki göstermesine zemin hazırladı.

Partinin kurucu yöneticilerinden Oğuz Cengiz, Aydınpost'a yaptığı açıklamada; "Sürekli aynı şeyi yapıyorlar. Burası ittifak. Partide de gündeme getirdik. Her dafasında özür dileniyor ama ardından tekrarlanıyor." diye konuştu.

İYİ Parti Söke ilçe yöneticisi Polat Zencirci'de; "Daha öncede buna benzer paylaşımlar oldu. İYİ Parti yöneticilerini hiçe saymaya devam ediyorlar. Üstelik bunu yapan belediyenin maaşlı personeli. Madem ittifakız niye bunu belirtmiyorlar? Bizim ismimizi yazmaktan imtina mı ediliyor, bizim ismimizi yazmak ağırlarına mı gidiyor anlamadık. Seçimde köy ve mahalleye çağırıyordunuz, şimdi "harç bitti yapı paydos" mu oldu? Bu durumdan rahatsız olan çok partili arkadaşımız var. Tatsızlık olmasın istiyorduk ama artık dayanacak gücümüz klmadı." ifadelerini kullandı.