Aydın'ın Didim İlçesi'nde Sayısal Loto'nun geçen Cumartesi gecesi yapılan çekilişinde 6 rakamı tutturup, 1 milyon 710 bin 869 lira kazanan talihli, ilçede merak konusu oldu.

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto'nun geçen Cumartesi günü yapılan 1005'inci hafta çekilişinde 17, 19, 25, 28, 32 ve 34 numaralarını Didim'deki bayiden oynayan bir talihli, 1 milyon 710 bin 869 lira kazandı. Didimliler, 6 bilerek büyük ödülü kazanan tahliliyi merak etti.

İlçede geçen Kasım ayında da 6 bilen Sayısal Loto talihlisi çıkmıştı. Didimliler, büyük ikramiyenin yeniden Didim'den çıkması üzerine, "Talih kuşu Didim'de uçuyor" yorumlarında bulundu. Kuponun oynandığı Didim Yeni Mahalle, Cumhuriyet Caddesi'ndeki bayinin sahibi Uğur Çoruk, "Büyük ikramiyenin kuponu bizim makinemizden yatırıldı. Bunu öğrenen birçok müşterimiz, işyerimize gelip talihliyi soruyor" dedi. Kendisini 'Uğur böceği' olarak niteleyen Uğur Çoruk, 1992 yılında Didim'e gelerek seyyar olarak Milli Piyango biletleri satmaya başladığını, 1997 yılında da bugünkü işyerini açtığını ifade ederek, şöyle dedi: "İşyerini açtığım ilk yıl Şans Topu'nda Didim'in ilk büyük ikramiyesini vermiştim. Bu haftaki Sayısal Loto çekilisinde yeniden büyük ikramiye verdik. 6 rakamı tutturup büyük ikramiye kazanan talihlinin, kuponunu bizim makinemizden yatırdığı için mutluyum. Bu para inşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Bizim herhangi bir beklentimiz yok, parasını güle güle kullansın. Huzuru bozulmasın, mutlu yaşasın. Müşterilerimiz gibi ben de talihliyi merak ediyorum. (DHA)