Türkiye Sağlık İş Sendikası Aydın İl Başkanı Melike Karhan ve yönetim üyeleri ile bir toplantı düzenleyen Sarıçoban  Sağlık ve Sosyal Hizmetler çalışanlarının sorunlarını dile getirdi.
ÖZVERİLİ MÜCADELEMİZİN KARŞILIĞINI ALAMADIK
Kovıd 19 salgını döneminde tüm Dünya’nın olduğu gibi ülkemizin de büyük bir sınavdan geçtiğini belirten Sarıçoban “ Bu süreçte herkes çok fazla yıprandı, mağdur oldu, büyük fedakarlık gösterdi. Özellikle Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları salgın sürecinde fazlasıyla özverili ve fedakar oldu. Fakat Bu özverili çalışmanın karşılığı maalesef toplu iş sözleşmesi ile hüsran oldu. Her zaman devletimizin yanındayız. Burada önemli olan birlik ve beraberlik içersin de bu zor günleri atlatabilmektir. Biz büyük bir aileyiz ve her zaman fedakarca çalışanlarımızın yanındayız.” Dedi.
İNSAN ONURUNA UYGUN HAKLARIMIZ OLMASINI İSTİYORUZ
Ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerine söyleyen Türkiye Sağlık İş Sendikası Aydın İl Başkanı Melike Karhan “ “Herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı, yapmaya devam ediyor. Salgın sürecinde evimizden, ailemizden ayrı kalıp özveri ile bu mücadelenin ön saflarında yer aldık. Bizlerin istediği insan onuruna ve yaşamına uygun emeğimizin karşılığı olan haklarımızın olmasıdır. “diye konuştu.