Tüm Başak Koleji öğrencilerinin oyuna ve eğlenceye doyduğu şenlikte birçok şişme oyuncaklar, palyaçolar, yüz boyama, balonlarla yapılan animasyonlar ve eğlenceli bilim gösterisi çocukların büyük ilgisini çekti.

Afacan Park organizasyonu ile gerçekleştirilen ve 6.’ sı düzenlenen bahar şenliğinde büyük oyun parkı, büyük kaydırak, şişme dart, dekatlon, zıpla yapış, rodeo gibi şişme oyuncakların yanında boks makinesi, air hokey ve langırt masaları öğrencilerle dolup taştı.

Velilerin katılımı ile ismine uygun bir şekilde şenlik havasında geçen organizasyon ile ilgili Okul Müdürü Nail Ergun : “Şenliği geçen hafta programladıklarını fakat Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle ertelediklerini belirterek, “Bizler dahil herkesin acı hissettiği bir dönemde bahar şenliği yapmak istemedik. Doğal şartlarda geçen hafta gerçekleştirmeyi planladığımız etkinliğimizi bu hafta gerçekleştiriyoruz. Eğlencenin yanında öğrencilerimizin öğrenmesini, sıraya girme, arkadaşlarının haklarına saygılı olma gibi davranışlarının da pekişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Nail Ergun, öğrencilerin paylaşım duygusunu arttırmak, yılın yorgunluğunu atmak ve yılın bir günü eğlenmelerini sağlamak amacıyla her yıl düzenli olarak bahar şenliği düzenlediklerini ifade ederek, “Eğlenceli bilim etkinliğimizle öğrenciler eğlenerek öğreniyorlar. Bunun yanında çocuklar, dikkat takibi, el beyin göz koordinasyonu gerektiren materyallerle eğlenceli vakit geçiriyorlar. Bu tür oyun alanları ne yazık ki kalmadı, oyun parkları ve şişme oyuncaklar yok, o yüzden oyuncakları kurumumuza getirilmesini sağlıyoruz ki okulumuzun alanı bu tip etkinlikler için uygun” açıklamalarında bulundu.

2-032.jpg

3-012.jpg

4-004.jpg

5.jpg