Pazar gününün büyük bölümünü 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Efeler’e bağlanarak mahalle statüsüne kavuşan Dalama, Yılmazköy, Alanlı ve Karaköy’de cemiyetlere katılan ve kahvehaneleri ziyaret eden Mesut Özakcan vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar, Özakcan’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, sıkıntılarını anlattı. Vatandaşlar, Özakcan’a görevinde başarı diledi.

PTT GELECEK
Dalama gezisinde yardımcıları Derya Tıkır, Cengiz Sune ve kurmayları ile birlikte pazar pazarını gezen Özakcan, Dalama Hayvan Pazarı’nda hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar pazarında büyük ilgi gören ve sorunları dinleyen, özellikle yaşlıların postane şubesinin tekrar açılması konusuyla ilgili isteğini yanıtlayan Özakcan, “Postane Şubesi ile ilgili gerekli başvurumuzu yaptık. Tekrar PTT Şubesi Dalama halkının hizmetine sunulacak” dedi.

Kendisinden oğlu için iş isteyen vatandaşa, seçim sürecinde diğer adaylar gibi iş vaadi vermediklerini hatırlatan Özakcan, “Sıfırdan kurulan yeni bir belediyeyiz. Her şeyi rayına oturtmaya çalışıyoruz. İhtiyaç olursa işçi alımı yapacağız” diye konuştu.

DALAMA HAYVAN PAZARI KAPANMAYACAK
Hayvan Pazarı’nda hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir araya gelen Özakcan, vatandaşların ‘hayvan pazarı kapanacak mı’ sorusuyla karşılaştı. Dalama’da önemli bir kesimin hayvancılık yaparak geçimini sağladığını bildiklerini belirten Özakcan, “Hayvan Pazarı’nı kapatmayı düşünmüyoruz. Çıkartılan söylemlere bakmayın. Bu kadar önemli geçim kaynağı olan bir yeri kapatmayı düşünmeyiz” şeklinde konuştu.

Dalama Mahallesi’nin ardından, Efeler’e bağlı Alanlı Mahallesi’ne geçen Özakcan, burada Yalçın Savran ve Şerife Savran’ın oğulları Mehmet Savran’ın sünnet cemiyetine geçti. Burada, vatandaşlara seçimlerde verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Özakcan, mahallenin sorunlarını ve isteklerini not aldırdı. Özakcan, vatandaşların Miraç Kandili’ni kutlamayı ihmal etmedi.

YILMAZKÖY’E TEŞEKKÜR
Alanlı Mahallesi’nin ardından Yılmazköy Mahallesi’ne geçen Özakcan, burada Muhtar Şahin Can’ı dinledi. Mahalle kahvesinde konuşma yapan Özakcan, Yılmazköylülere verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek, Miraç Kandilleri’ni kutladı.

ozakcan’dan-dalama’ya-cifte-mujde.jpg

ozakcandan-dalamaya-cifte-mujde.jpg