Önce eğitim sektöründe, daha sonra Özel Güvenlik alanında kendisini kurumsallaştıran ÖZ-AK Özel Güvenlik aynı zamanda, ISO kalite belgesine sahip örnek şirketlerden. Sadece Aydın’da değil, Ege Bölgesi’nde yaptığı başarılı çalışmalar ve verdiği kaliteli hizmetler ile büyümeye devam eden ÖZ-AK Güvenlik her alanda Aydın halkının güvenini kazanmaya sürdürüyor.

Misyonu ve vizyonu ile sektöründe öncü olan ÖZ-AK Güvenlik, devlete karşı vazifelerini de eksiksiz yerine getiriyor.

2007 yılında kuruluşundan itibaren, devlete vergi ve SGK borçlarını zamanında ödemesinden dolayı Efeler Vergi Dairesi Müdürü Alper Çetin ve müdür yardımcıları, ÖZ-AK Güvenlik kurucusu ve sahibi Mehmet Öz’ü ziyaret ederek, örnek vatandaşlık bilincinden dolayı teşekkür ettiler, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Çalışanlarına ve çalıştığı kurumlara teşekkür ederek sözlerine başlayan ÖZ-AK Güvenlik Kurucusu ve Sahibi Mehmet Öz “Bizler devletimize olan, vazifelerimizi eksiksiz yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bu topraklarda kazanırken, bu ülkenin bir vatandaşı olarak, vatandaşlık bilinci içerisinde devletimize karşı yapmamız gereken en önemli görevlerimizden birisi olan vergilerimizi, bu güne kadar aksatmadan, zamanında ödedik bundan sonrada bu bilinçle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Şirketimizi örnek şirket olarak gören, ve bizleri ÖZ AK Güvenlik olarak ziyaret eden Efeler Vergi Dairesi müdürümüz Alper Çetin ile verdi dairesi müdür yardımcılarını bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2019-04-24-at-16.03.06.jpeg

whatsapp-image-2019-04-24-at-16.03.10.jpegwhatsapp-image-2019-04-24-at-16.03.09.jpegwhatsapp-image-2019-04-24-at-16.03.11.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!