ÖMER GÜNEL HAKKINDA ŞOK İDDİADA BULUNMUŞTU

Ahmet Gözen'e verdiği röportajda, "Seçim döneminde CHP Milletvekili Bülent Tezcan’ın damadı ve kızı üzerine çok ciddi mal varlığı edinildi. Benim avukatlık ofisimin üzerinde 2 tane ofis tapu kaydı oluşturuldu ve isimlerine ayrıca Ege Mahallesinde çok değerli bir yerde villa tapusu üzerlerine tescil edildi. Beyaz Mercedes ve Beyaz BMW arabalar alındı ve Ömer Günel bu şekilde aday oldu" ifadeleriyle olay yaratan Behçet Alp'in evi dün akşam saatlerinde belediye ekiplerince müdürlendi. Evinin kapısında mühür gören Behçet Alp, o anlara Kuşadası'nda bir gazeteciye canlı yayında anlattı.


CHP'DEN İHRAÇ ETTİREN ÖMER GÜNEL DEDİ
Deva Partisi İlçe Başkanı Behçet Alp, aynı röportajda "Ömer Bey, Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk işi CHP Parti Kuşadası ilçeye talimat verdi beni Ömer Günel’in emri ile partiden ihraç ettiler" diye de eklemişti.

Röportajdaki olay yaratan açıklamaları sonrasında Ömer Günel'in talimatıyla evine yapılan müdürleme işlemini yargıya taşıyacağını söyleyen Behçet Alp "İşte Ömer Günel'in yönettiği Kuşadası'nın hali, az kaldı Kuşadası'nı bu zihniyetten kurtacağız" dedi.