Velililer ile güçlü diyaloğun kurulmasına neden olan pilav gününün her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi kararlaştırılırken, etkinliğe Nazilli Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu, Cumhuriyet İlk ve Orta Okulu idarecileri ile Öğretmenler, Okul Aile Birliği yönetimi, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrenci velileri ile birlikte pilav yiyerek ayran içen Başkan Vekili Depboylu, eğitim kurumları ile velileri kaynaştıran bu tür organizasyonların önemli olduğunu vurgulayarak, “İdareci, öğretmen, , öğrenci ve veliler arasında köprü görevi gören Okul Aile Birliği, aileler ile okul yönetiminin kaynaşmasında etkili olmaktadır. Okul yönetimi ve veliler birlikte hareket ettikleri zaman eğitimde ve okullarda sorunlar azalacaktır. Okul Aile Birliği bu konuda önemli bir vazife üstlenmektedir” dedi. Depboylu, Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Gürlek ile bir süre daha sohbet ederek, bu güzel organizasyondan dolayı kendisini tebrik etti.

NAZİLLİ ESNAFLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Okul Aile Birliğine maddi gelir sağlamak, sosyal ve işitsel dayanışmayı sağlamak için pilav günü düzenlediklerini ifade eden Okul Müdürü Hikmet Durali ise; “Bir haftadır yapılan bu çalışmalarda belirtilen amaçlara ulaşılmıştır. Velilerimizden hem maddi ve hem manevi anlamda ciddi oranda destek aldık. Bütün velilerimize teşekkür ediyoruz. Güzel bir amaç güç birliği ve manevi kuvvet oluştuğunu ve bunun okul idaresine ve öğretmenlerimizde çalışma şevkini arttıracağını düşünüyorum. Nazilli esnafından ciddi anlamda pilav gününe destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Okul idaresi, öğretmenler, okul aile birliği ve velilerimiz arasında ciddi anlamda bir dayanışmaya neden olan pilav günümüzü geleneksel olarak her yıl yapmayı düşünüyoruz” dedi.

okul-aile-birligine-destek-icin-pilav-gunu1.jpg

okul-aile-birligine-destek-icin-pilav-gunu2.jpg