Durumu polise bildiren gözü yaşlı baba, boşanma davası açtığını, evi terk eden eşiyle ilgili bazı belgeleri avukatına teslim ettiğini belirtti. 


Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan Mehmet Kırçiçek (33) isimli baba, Emine Kırçiçek isimli 16 yıllık eşinin 2 çocuğuyla birlikte kayıplara karıştığını bildirerek şikayetçi oldu. Uzun süredir eşinin davranışlarından şüphelendiğini ifade eden Mehmet Kırçiçek, elde ettiği bazı fotoğraf ve yazışmaları avukatına teslim edip boşanma davası açtığını kaydetti.


İddiaya göre, bir süredir anlaşmazlık yaşadığı Emine Kırçiçek (32) isimli eşinin geçtiğimiz Perşembe günü saat 23.40 sularında Yıldıztepe Mahallesi Naz-Kent Sitesindeki evlerinden 10 yaşındaki kızı S.K. ile 15 yaşındaki oğlu M.K.’yi yanına alarak kayıplara karıştığını söyleyen 33 yaşındaki Mehmet Kırçiçek, polis giderek şikayetçi oldu.


Çocuklarının anneleri tarafından kaçırıldığını ve bir an önce bulunmalarını isteyen gözü yaşlı baba, eşiyle ilgili bazı fotoğraf ve yazışmaları avukatına teslim ederek boşanma davası açtığını kaydetti.
Eşi Emine Kırçiçek’in evi terk ederken yanına 3 bavul eşya aldığını, bunun güvenlik kamera kayıtlarıyla tespit edildiğini belirten Mehmet Kırçiçek, yaptığı araştırma neticesinde 10 yaşındaki kızının 38 günlük devamsızlık yaparak okula gitmediğini tespit ettiğini ifade ederek şunları söyledi; “Ben pidecilik yapıyorum. Eşimle aramızda bir süredir problemler vardı. Geçtiğimiz Perşembe günü ben işyerindeyken eşim 2 çocuğumu yanına alarak evi terk etti. Giderken yanlarına 3 bavul eşya almışlar. Ben çocuklarımın bulunmasını istiyorum. Emniyete giderek şikayetçi oldum. Avukatıma eşimle ilgili bazı fotoğraf ve yazışmaları verdim. Boşanma davası açtım. Ben çocuklarımın bulunup velayetlerinin bana verilmesini istiyorum.”

Baba Evine Gitmemiş

Perşembe gününden bu yana eşi ve çocuklarının gidebileceği her yeri aradığını ancak bir sonuç alamadığını kaydeden Mehmet Kırçiçek, “Eşim Kuyucak’lı. Ailesi orada yaşıyor, onların yanında gitmemiş. Onlar da nerede olduklarını bilmiyor. 10 yaşındaki kızımın okuduğu okula gittiğimde 38 gün devamsızlık yaptığını öğrendim. Bundan benim hiç haberim olmadı. Ben sabah erkenden işime gidip geç saatlere kadar ekmek parası için çalışıyorum. Çocuklarımın bulunmasını istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım” diyerek güvenlik güçlerinden gelecek müjdeli haberi beklediğini kaydetti.