Nazilli"de bir kahvehanede oturan iki kardeşe silahla ateş eden saldırgan, dört el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Kalça kemiği kırılan ve damarı zarar gördüğü için aşırı kan kaybeden kardeşlerden biri için bir saat ameliyat olması için sevk edilecek kalp damar cerrahi hastanesi arandı.
Edinilen bilgiye göre; olay Karaçay Mahallesi 1050 sokak 12 numarada bulunan kahvehanede meydana geldi. Çay içmek üzere kahvehaneye oturan M.E. (33) ve F.E. (24) isimli iki kardeş saat 22.00 civarında kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kahvehane içerisinde silahlı saldırıya uğradı. M.E"nin kalçasına ve ayağına, F.E"nin ise sağ ayağına isabet eden mermiler iki kardeşin yaralanmalarına sebep oldu. Olaydan sonra yaya olarak uzaklaşan saldırgan izini kaybettirdi. Kahvede oturanlar tarafından polise ve 112 acil aranarak bilgi verildi.
Olay yerine gelen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan iki kardeşten M.E"nin kalça kemiğinin kırıldığı ve atar damarlarından birinin zarar gördüğü için aşırı kan kaybettiği belirlendi. Hemen müdahale edilen M.E., hastanede kalp damar cerrahisi bulunmadığı için İzmir, Aydın ve Denizli"deki kalp damar cerrahisi bulunan hastane arandı. Ancak bir saat süren uğraşlar bir türlü sonuç vermedi. Yaralının yeşil kartı olduğu için özel hastaneler de kabul etmedi. Yaklaşık dört saat içerisinde ameliyata alınmazsa yaralıyı kaybedeceklerini ifade eden doktorların çabaları boşa çıktı. Acil servis doktorlarının çabaları sonuç vermeyip tam ümitler kesildiği anda Denizli Server Gazi Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Servisinden olumlu yanıt geldi. Vakit kaybetmeden hayati tehlikesi mevcut olan yaralı M.E. doktorların kontrolünde kan takviyesi ile Denizli"ye sevk edildi.
Diğer yaralı kardeş F.E. ise Nazilli Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların alınan ilk ifadelerinde kendilerine saldıran kişinin Ö.E. olduğu iddia edildiği öğrenildi. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme Ekipleri yaptıkları çalışmalarda olay yerinde dört adet boş kovan buldular. Yaralıların ifadesine göre harekete geçen Nazilli polisi kaçan zanlıyı aramak için geniş operasyon başlattı. Olay sırasında kahvede oturanların verdikleri ifadede silahlı saldırganı görmedikleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü öğrenildi.