AYDINPOST HABER SERVİSİ - Olay bugün saat 15:00 sıralarında Akçay mesire alanında meydana geldi.

Bir gün önce Eşi Ö.G ve üç çocuğuyla birlikte Akçay mesire alanına giden Yasemin Güzel iddiaya göre piknik sonrası eşi Ö.G ile tartıştı. Çiftin tartışması bu sabah da devam etti.Aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenilen 17 yıllık evli Yasemin Güzel Yıldıztepe mahallesindeki evinden çıkarak Akçay’a gitti.

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE ERKEK KARDEŞİNİ ARADI

Genç kadını Akçay köprüsü üzerinde gören yakınları Babasını telefonla arayarak ”Sizin kız tek başına buralarda geziniyor” diyerek haber verdi.

Köprü üzerinde bir süre dolaşan genç kadın erkek kardeşinden gelen telefona cevap vererek intihar edeceğini söyledi.Telefonu kapatan Yasemin Güzel orada piknik yapanların gözleri önünde köprüden atlayarak kendisini sulara bıraktı.

Görgü tanıklarının haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri genç kadının cesedini atladığı yerden 300 metre mesafede sularda sürüklenirken buldu.Sudan çıkartılan genç kadının cesedi Nazilli devlet hastanesi morguna kaldırılırken,olay yerine gelen Güzel’in eşi ve genç kadının ailesi arasında gerginlik yaşandı.

Yasemin Güzel’in Cenazesi cumhuriyet savcısının ilk incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli tıp Kurumu morguna gönderildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.