Yolda karşılaştığı iki kardeşle tartışan A.A., üzerinde bulunan silahı çekerek ateşlemek istedi. Ancak silahın tutukluk yapması üzerine taraflar kavgaya tutuştu. Olay yerine gelen polis tarafları ayırmakta güçlük çekti.

Aydın’ın Nazilli İlçesinde aralarında önceye dayalı husumet bulunan iki grup arasında başlayan söz düellosunda kan aktı. Vatandaşların gözleri önünde yaşanan kavgada çekilen silahın tutukluk yapması can kaybını önledi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis, tarafları güçlükle ayırdı. Edinilen bilgiye göre olay, Altıntaş Mahallesi Türk Caddesi Uzun Çarşı bölgesinde yaşandı. 
Aydın Haber Ajansı'nın haberine göre, pazarcılık yapan kardeşler B.G., (32) Ü.G. (25) ve A.A., (26) arasında 3 ay önce yer anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Söz düellosu şeklinde başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Nazilli’ye bağlı Aksu köyünde yaşayan yakınlarını yanına alan A.A., eşinin yanında B.G.’ye saldırdı. Vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. 
Birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenilen şahıslar üç ay sonra Türk Ocağı Caddesi üzerinde karşılaştı. Bir anda gerilen ortam kavgaya dönüştü. Bu esnada üzerine taşıdığı silahı çeken A.A., Ü.G.’ye nişan aldı. Ancak tabanca tutukluk yapınca A.A. silahın kabzasıyla Ü.G.’nin başına sert şekilde vurdu. Kardeşinin başından kanlar boşaldığını gören B.G. ise öfkelenerek A.A.’ya vurmaya başladı. Türk Ocağı Caddesi bir anda savaş alanına dönerken alışverişe çıkanlar ise panikle kaçıştı. 

MEYDAN DAYAĞI YEDİ
Silahın tutukluk yapması üzerine kardeşinin ölümden döndüğünü gören B.G., öfkeyle A.A.’ya vurmaya başladı. Bu esnada başından akan kanlara aldırış etmeyen Ü.G.’de abisiyle birlikte A.A.’yı yere yatırarak meydan dayağı attı. Yüzüne ve başına aldığı yumruk darbeleriyle kanlar içinde kalan A.A. ise olay yerine gelen polisin müdahalesiyle daha fazla dayak yemekten kurtuldu. 
Kendilerine silah çekip öldürmek isteyen A.A.’dan şikayetçi olan B.G. ve Ü.G. kardeşler ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılırken, A.A. ise gerginliğin artmaması için önlem amaçlı bir başka hastaneye sevk edildi. 
Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA