Nazilli Belediyesi deve güreşi arenasında 140 deve güreşlere katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ev sahipliği yaptığı güreşlere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, belediye meclis üyeleri ve güreş severler katıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından düzenledikleri deve güreşlerine katılan herkesi teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan “Yağışlı bir hava vardı, güreş olacak mı, olmayacak mı konusunda endişelenen, vatandaşlarımız bugün güzel bir havada arenayı doldurdular. Sahanın hazırlanmasında emeği geçen personelime teşekkür ediyorum, ayrıca güreşimize izleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Yıllar sonra Nazilli’deki deve güreşi festivaline katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Güreşlere katılım son derece yoğun, samimi ve içten davetinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ediyorum. Bu sadece bir deve güreşi değil, bizim burada amacımız Yörük kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak, havada çok güzel emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ben bu toprakların çocuğuyum, Nazilli’de olmak beni çok mutlu ediyor, Önümüzdeki yıllarda daha büyük projeleri el, ele gerçekleştireceğiz” diye konuştu.