Olay bu akşam saat 18:30 sırlalarında Yeşildere Mahallesi ile İsabeyli arasındaki mesire alanının olduğu yerdeki balıkçı restoranın yakınlarında meydana geldi.

Nazilli’de sanayide çalışan Mustafa Aycan (28) iş çıkışı ablası Nurgül Aycan'ı (29) da yanına alarak 09 R 1272 plakalı motosikletine binip Yeşildere Mahallesindeki evine gitmek için yola çıktı.
Balıkçı Ekan restoran yakınlarında önünde aynı istikamete gitmekte olan Yılmaz Akyol’un (43)tına hızla çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mustafa Aycan, olay yerinde hayatını kaybederken at telef oldu. Aycan’ın arkasında yolcu olarak bulunan ablası Nurgül Aycan ve at üzerindeki Yılmaz Akyol ağır yaralandı. Görgü tanıklarının haber vermesiyle olay yerinde sağlık ekipleri ile jandarma geldi.
Murat Gürkan'ın haberine göre, sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Aycan’ın olay yerinde öldüğünü tespit etti. Yaralılar Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Nazilli Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Aycan’ın cenazesi önce Nazilli Devlet Hastanesi morguna ardından da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi, için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken kazayı haber alan Aycan’ın annesi ise sinir krizi geçirdi.

Özel Harekat polisi olmak istiyordu
Kemal isminde bir ikiz kardeşi daha bulunan Mustafa Aycan’ın geçen ay özel harekat polisi olmak için sınava girdiği ancak başarılı olamadığı, ablasının ise geçtiğimiz yıl Ege Üniversitesi’nden mezun olduğu öğrenildi.

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA