Mevcut başkan Hüseyin Akkuş’un  Sağlık sorunları nedeniyle aday olmadığı genel kurulda tek listeyle gidilen seçimlerde Şaban Kutlu oy birliği ile yeni başkan seçildi.

Nazilli’de 192 kayıtlı üyesi bulunan Erzurumlular sosyal yardımlaşma ve dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulu Pazar günü yapıldı.Divan başkanlığını Semih Arıcı’nın yaptığı genel kurula Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdi.

Genel kurula Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş,Genel merkez yöneticileri, Aydın Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mansur Aslan, dernek üyeleri ve Emekli sen dernek başkanı Hüseyin Taş katıldı.

Mevcut Başkan Hüseyin Akkuş’un sağlık sorununu gerekçe göstererek aday olmadığı seçimlerde Şaban Kutlu tarafından hazırlanan liste yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi.

Yedi kişiden oluşan Asil listede yönetim Şaban Kutlu,Emrah Algan,Risalettin Aksoy,Efrail Bayrak,Mikail Güçükged,Mikail Akbaş ve Abdurrahman Daştan’dan oluştu.

Yedek üsyeler ise Yüksel Karslı,Bekir Kaya,Gökhan Çamurcu,Yücel Çalışkan,Caner Yıldırım,İsa Aslan ve Gökay Açar olarak belirlendi.

Denetim kurulu üyeliklerine ise İsmail Dilaver,Necati Güney ve Necati Akbaş getirildi.

Yedek üyeler Veyis Koçan,Recep Dilaver ve Yaşar Şaz oldu.

“ERZURUMLULAR BU ÜLKENİN BETON ÇİVİSİDİR”

Dadaşların  nerede olursa olsun ve  partisi ne olursa olsun hainlerle ve bölücülerle işlerinin olmadığını açıklayan Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş Erzurumluların Ülkenin beton çivisi olduğunu belirterek;”Her Erzurumlunun yüreğinde Vatan sevdası,Ülke sevdası ve bayrak sevdası vardır,Bugün ülkenin dört bir yanında dadaşlara karşı kalbi muhabbet varsa bu bizim ecdadımızın bıraktığı mirastan kaynaklanıyor.Bizler de onların torunları olarak bu ülkenin hamur ve mayası olarak nerede yaşıyor olursak olalım önceliğimiz bayrak,vatan ve ezan olmalıdır,ortak paydamız bu değerler olmalıdır.”dedi.

dsc_5022.jpgdsc_5046.jpg