Nazilli Belediyesi’nde hizmet kalitesini artırmak ve yaşanan aksaklıkları sona erdirmek için 8 aylık görev süresi içerisinde belediyedeki 10 müdürünü görevden alarak yerine yeni kurulan 2 müdürlükle birlikte 12 yeni müdür görevlendirmesi yapan, 2 müdürün de yerini değiştiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yol arkadaşlarına önemli görevler vermeye devam ediyor. A takımını oluşturmak için gerçekleştirdiği atamalarında kurumsal kimlik ve liyakate önem verdiğini sık sık vurgulayan Başkan Özcan, son olarak Özel Kalem Müdürü ve Basın Koordinatörlerini atayarak 2020 yılı öncesi belediyedeki son rötuşlarını yaptı.

YENİ GÖREVLERİNE BAŞLADILAR

Belediye Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat’ın vekaleten baktığı göreve İYİ Partili yol arkadaşı Alihan Tüzün’ü getiren Başkan Özcan, Danışmanı CHP’li Kerem Yıldırım’a ek bir görev daha vererek belediyenin görünen ve tanıtan yüzü olan Basın Koordinatörü olarak atadı. Yıldırım’ın hem danışmanlık hem de basın koordinatörlüğü görevini üstleneceği öğrenilirken, 31 Mart seçimleri öncesi siyasi çalışmalarında ve sonrasında Belediye çalışmalarında büyük destek veren ikilinin hafta başında yeni görevlerine başladığı dile getirildi.

ALİHAN TÜZÜN KİMDİR?

11 Ağustos 1981 Nazilli doğumlu Alihan Tüzün, Doğu Akdeniz Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünü ardından Anadolu Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünü bitirdi. Birçok sertifika alarak kişisel gelişimini ve mesleki yeterliliğini tamamlayan Tüzün, leri derece İngilizce ve orta düzeyde Rusça konuşabilmektedir. Son olarak Canatanlar Group İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak görev alan Alihan Tüzün, Çaykur Saha Denetçiliği görevlerini de yürütmüştü. Nazilli Belediyesi’ndeki görevi öncesinde çeşitli firmalarda departman müdürlüğü, şube müdürlüğü ve satın alma sorumluluğu görevleri üstlenen Tüzün, siyasete Kıbrıs'ta Rauf Denktaş’ın desteklediği Ay Yıldız teşkilatı ve ülkü ocaklarında başlarken, İYİ Parti Nazilli kurucular kurulunda yer almıştı. Tüzün, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığında Stratejik İletişim ve Propagandalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştü.

KEREM YILDIRIM KİMDİR?

1986 Söke doğumlu olan Siyaset Bilimci Kerem Yıldırım, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (Lisans) bölümünü ardından ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Yüksek Lisans) bölümünü tamamladı. Doktora düzeyinde akademik çalışmalarına siyaset biliminde devam etmekte olan Yıldırım, ‘Muhafazakarlık, sosyal doku araştırmaları, algı yönetimi ve seçim stratejileri gibi’ konularda çalışmaları bulunmakta. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve CHP Genel Merkez Bilim Yönetim Kültür Platformu Üyeliği yapan Kerem Yıldırım, 2009 yılından bu yana çeşitli Araştırma ve PR şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. 31 Mart seçimlerinde Kürşat Engin Özcan’ın seçim kampanyasını yürüten Yıldırım, dijital pazarlama, saha araştırmaları ve PR çalışmalarındaki başarıyla seçimin kazanılmasında büyük etken olmuştu. Kerem Yıldırım, 31 Mart yerel seçimleri sonrası Başkan Danışmanı olarak atanmıştı. Kerem Yıldırım bu görevin yanı sıra eşgüdümlü çalışmaları yürütmek adına Nazilli Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA YÜKLE!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA YÜKLE!