Alanında uzman ve 10 yıllık tecrübesi ile Kadınlara özel medikal cilt bakımı, dermapen tedavisi, microblading, selülit tedavisi, protez tırnak, el ve ayak bakımı, diode lazer, protez tırnak, İpek kirpik, kalıcı oje hizmetlerinin yer aldığı Misslina Güzellik Merkezi yeni teknolojik cihazları ile de fark yaratacak.

10 YILLIK TECRÜBE, HİJYEN VE SAĞLIKLI HİZMET ANLAYIŞI

Mesleki olarak 10 yıldır sektörün içersin de olduğunu belirten Misslina Güzellik Merkezi işletmecisi Yağmur Özman “Modern cihazlarımız ile kadınlarımıza Selülit tedavisi, İpek kirpik, El ve ayak bakımı, Manikür, Pedikür ve sınırsız hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu alanda Dünyada yaşanan gelişmeleri ve yeni uygulamaları da takip ederek, tüm hijyen kuralları çerçevesinde güvenli, sağlıklı hizmet anlayışı ile işyerimizi açtık. Haftanın 6 günü hizmet veriyoruz, bu alanda kadınların aklında kalan her türlü soruya cevap veriyoruz, uzman ekibimizle tüm misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

Açılışı katılan Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan, Aydın’da böyle bir modern Güzellik Merkezinin hizmete girmesinden dolayı Misslina Güzellik Merkezi işletmecilerine teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Misslina Güzellik Merkezi iletişim numarası 0 536 664 35 95.