Evrim Şimşek, Kadir Toprak ve Ergin Anşin’in ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Milano Luxary Car Rental şirketinin yeni ofisi, gerçekleştirilen törenle açılışı yapıldı. Törene davet edilen AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, açılış kurdelesini keserek firma sahiplerine başarı dileklerinde bulundu.

“Hizmette sınır yok”

Uzun yıllardır oto kiralama sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Milano Luxary Car Rental ortaklarından Evrim Şimşek, bünyelerinde 10 adat lüks araç bulundurduklarını dile getirdi. Şimşek,  “10 yıldır oto kiralama sektöründeyiz. Aydın ve çevre bölgelerde faaliyet gösteriyoruz. 2014 yılında bir takım nedenlerden dolayı biraz ara vermiştik sektöre. Sonra yeniden doğduk diyebilirim. Milano’yu kurduk. Lüks araç kiralama işine girdik. Şuan bünyemizde 10 tane lüks araç var. 12 aracımız hali hazırda kirada bulunuyor. Genelde sanatçılar ve milletvekilleriyle çalışıyoruz. V.İ.P işi yapıyoruz.Çoğu sanatçıları zaten biz taşıyoruz. 2 sene önce Bodrum’da lüks araç işi yaptık. Bu sene de hem Aydın hem de Bodrum olmak üzere şubelerimiz faaliyetlerine devam edecek. Belediyelerde ve kurumlarda ihtiyaç halinde araç temininde bulunuyoruz. 10 gün önce bir kuruma 12 tane araç takviyemiz oldu. Tabi bunlar lüks değildi. Sadece lüks değil, normal segment araçlarda da hizmetimiz var. Araç portföyümüzde herhangi bir sınır bulunmamakta. Sunduğumuz hizmette sınır yok. Belirlediğimiz bir müşteri kitlesi yok. Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

“Aydın’ın ihtiyacı vardı”

Törende açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Aydın’ın böyle bir organizasyona ihtiyacının bulunduğunu dile getirdi. Milletvekili Posacı, “Bugün burada Milano Luxary Car Rental araç kiralama şirketinin açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Evrim Bey bu işte tecrübeli. Aydın’da da bu işin öncüsü olacağını tahmin ediyorum. Aydın’da bu konseptteki araç kiralama işine ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum. Yeni ofisinin ona bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum.  Kendisine hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.