Sektöründe ihracat ağırlıklı çalışan Merve Tekstil, çalışanlarını ödüllendirmek amacıyla bu geziyi düzenlediğini açıkladı.

Çanakkale’de Gelibolu Yarımadası’nı rehber eşliğinde Merve Tekstil, milletimizin o dönemdeki en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularıyla verdikleri büyük mücadeleyi andı.

Şirketin düzenlediği turda ilk gün, Çanakkale savaşının bütün izlerini taşıyan Gelibolu Yarımadası; Türkiye’yi işgale gelen yabancı güçlerin yaptıkları tüm planları boşa çıkaran ve bunun uğrunda düşünmeden şehit olan askerlerimizin kanıyla sulandığı savaş alanları, siperler, kaleler, tabyalar, askeri güzergâhlar ve şehitlikler ile savaşta hayatını kaybetmiş yabancı askerin mezarları ve anıtları gezildi. Gezi sırasında duygusal anlar da yaşandı.

Merve Tekstil çalışanlarının ve ailelerinin katıldığı tur ikinci gününde, Ayvalık’ta tekne turuyla Cunda Adası’nı ziyaretle son buldu.

Çalışanları ve ailelerini sosyal bir etkinlik çerçevesinde bir araya getiren Merve Tekstil ortaklarından Merve Alpargun Altıntaş “Bu toprakların suyunu içmiş, bu toprakların ekmeğini yemiş her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının en az 1 kere mutlaka gitmesi, görmesi ve üzerinde düşünmesi gereken yer olduğu için Çanakkale’deyiz bugün. Bu güzel yurdumuzun topraklarının korunması, bayrağımızın dalgalanması için verilen büyük mücadeleyi idrak etme ve gelecek nesillere aktarma amacıyla bu geziyi düzenledik. Çalışanlarımız da bu vesileyle hem bilgilendiler, hem de aileleriyle anlamlı bir hafta sonu geçirdiler” dedi.

merve-tekstil.jpegmerve-tekstil1.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA