Eğitim sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Lider Eğitim Okulları, Haziran ayında açılacak yeni kampüsünde tüm Dünyada büyük rağbet gören "Helen Doron 0-12 Yaş Erken İngilizce Sistemi" ile  başlayacak.

Helen Doron İngilizce Sistemi Nedir?

Bilimsel ve akademik çalışmaların da desteklediği Helen Doron Erken İngilizce ile çocuklarımızın artık iki anadili oluyor. 1985’te dil bilimci Helen Doron tarafından geliştirilen sistem, bugün dünya çapında 34 ülkede 700 şubesiyle 1,5 milyondan fazla çocuğa anadil standartlarında İngilizce öğretmiş durumda.

 25 yıldır denenen, başarısı ve etkinliği akademik ve bilimsel pek çok araştırmayla da desteklenen bu özel metodoloji; şimdi Lider Eğitim Okullarında uygulanacak.

3 Aylık  Bebeklere Bile İngilizce Öğretiyorlar

Diğer kurslardan farklı olarak Helen Doron Erken İngilizce eğitime başlama yaşını 3 aylık bebeklere kadar indiriyor. Böylece çocuğunuz büyürken sadece yeni bir dil öğrenmiyor, çift anadile sahip olmuş oluyor. Yenilikçi materyallerle, sürekli tekrara dayalı sistemi sayesinde Helen Doron’la İngilizce öğrenen çocuklar, öğrendiklerini bir daha unutmuyorlar.

Helen Doron'un eğitim metodoloji üç aylıktan itibaren çocukların, kendi ana dillerini öğrendikleri gibi duyduklarını tekrarlamaya ve pozitif yönlendirmeye dayalıdır. Helen Doron metodu, oyunlar, hikayeler, çalışma kitapları, flash kartlar, hikaye kartları, özgün şarkılar vasıtasıyla İngilizce öğrenmeyi yönlendirir. Rahat ve zevkli bir ortamda hızlı, neşeli ve tamamen doğal olarak gerçekleşen öğrenme çocukları uluslararası dil sınavlarına da hazırlar. 

Lider Eğitim Okulları, ingilizce konuşmanın tam anlamıyla  başarılamadığı ülkemizde yaşayarak öğrenme modelini uygulayarak küçük yaşlardan itibaren ingilizceyi öğrencilerin hayatına sokarak onları hem eğitmek hemde hayata hazırlamak istiyor.

Yeni açılacak kampüslerine 15 milyon Türk Lirası yatırım yapan Lider Eğitim Okulları, anlaşmaya vardıkları Helen Doron Eğitim Sistemi ile ingilzce öğrenen öğrencilerinin  mezun olduktan sonra yurt içinde ve yurt dışındaki eğitimlerine rahatlıkla devam edebilecek düzeye ulaştırıyor.