Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmada dereceye giren öğretmenler kupa ile ödüllendirildi. 
Aydın Öğretmenleriyle Aydınlanıyor projesi çerçevesinde Köşk İlçe Milli Eğitim personeli arasında bisiklet yarışı düzenlendi. Köşk İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Karataş tarafından organize edilen, sağlıklı ve hareketli yaşamı desteklemek ve teşvik etmek için düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Serdar Kaya, Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

“HER ZAMAN BU TÜR FAALİYETLERE HAZIRIZ”

Yarış öncesi konuşan Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı, öğretmenin her konuda topluma liderlik ve yol gösterici bir rol üstlendiğini belirterek, “İlçe Milli Eğitim olarak her zaman bu tür faaliyetlere hazırız. Bu konularda bizim üzerimize düşen her türlü vazifeye yerine getiririz. Etkinliğe katılan ve destek veren tüm arkadaşlarımızı teşekkür ediyorum” dedi.

ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ

Bay ve bayan olmak üzere iki kategoride yarışan öğretmenlerin startını ilçe Kaymakamı Serdar Kaya verdi. 5 Kilometrelik yarış etabı Köşk ilçe meydanından başlayıp Çevre yolu güzergahını takip edip tekrar meydanda sona erdi. Şenlik havasında geçen yarış renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. 100. Yıl Atatürk Ortaokulunun halk oyunları ekibi gösterileriyle yarışmaya farklı bir havaya sokarken, öğretmenlerin arasındaki rekabet yoğun ilgi gördü.

KUPALARI KAYMAKAM VERDİ

İlçe Meydanı’nda son bulan yarışta bayanlarda Altıeylül Orta Okulundan Fulya Uçar birinci olurken, aynı okuldan Jale Yorgalı ikinci, Beyköy Polis Abla Orta Okulundan Mediha Poyraz üçüncü oldu. Erkek öğretmenler kategorisinde ise Akçaköy Orta Okulundan Uğur Kadıoğlu birinci, olurken onu Başçayır Orta Okulundan Mustafa Akay ve 100. Yıl Atatürk Orta Okulundan Hami Özer takip etti.
Yarışmaya katılan tüm öğretmenleri tek tek tebrik eden Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, dereceye giren öğretmenlerin kupalarını takdim etti. Benzer organizasyonların artarak yapılmasını isteyen Serdar Kaya, organizasyonda emeği geçenlere de teşekkür etti.

20160125aw641612_02.jpg