Köşk Anaokulu öğretmenleri tarafından düzenlenen Çocukla İletişim’ ve ‘Anne Baba Tutumları’ konulu eğitim seminerde, velilere çocukları ile nasıl iletişim kurmaları gerektiği ve anne babaların çocuklar üzerindeki tutumları hakkında sunum yapıldı. Anlatılan konular arasında çocuklarla iletişimde uygulanacak kurallar, anne ve babaların çocuklarına karşı tavırlarını etkileyen başlıca faktörler, anne baba tutumları ve bazı etkinlikler yer aldı.

Seminerde okul öncesi eğitimin çocuklar için çok önemli olduğunu vurgulayan Köşk Anaokulu Müdürü Şefika Türker, “Hızla gelişen ve değişen dünyada, bir yandan değişime ayak uydurmak, diğer yandan hızlı gelişimin getirdiği yeni sorunlarla başa çıkmak veli ve eğitimcilerin en büyük sorunu haline gelmiştir. Karşımıza çıkan bu sorunlarla başa çıkabilmek için veli ve eğitimcilerin kendilerini sürekli olarak geliştirmeleri ve işbirliği yapmaları gerekmektedir” dedi.

Seminere katılan velilerde, etkinlik için Köşk Anaokulu öğretmenlerine teşekkür etti. Veli ve çocuklar için yararlı olması beklenen bu seminerlerin farklı konularla devam edeceğini belirtti.