Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının ardından, CHP Aydın eski Büyükşehir Belediye Meclis üyesinden partisindeki vefasızlığa sitem. 
Uzun süre yoğun bakımda yeni tip Kovid 19 salgın hastalığı tedavisi gören ve iyileşmesinin ardından görevine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bu süreçte üyesi olduğu parti içersin de yaşananları tepki göstererek “18 yıl boyunca  çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan  bazı menfaat guruplarının  insan olmayı unuttuklarını gördüm”  ifadelerini kullanmıştı. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ardından benzer bir sitem de CHP üyesi Aydın Eski Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Necmettin Ünüvar’dan geldi.Sosyal  medya hesabından üyesi olduğu  (CHP)’ye sistem dolu bir yazısına paylaşan  Ünüvar “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek corona döneminde partisinden ilgisizlikten yakındı. Ben de 7 gündür, 40 yıl bu partiye hizmet etmiş biriyim. Çok acıdır hastalığım döneminde beni sadece Aydın Milletvekili Rıza Posacı aradı. Ama Belediye Başkanlarından sayın Fatih Atay ve Barış Altıntaş nerede?  Bu Başkanlar bu Milletvekili  arkadaşlar  ortada yok. Çok önemli bulmuyorum. Partimin örgütleri yanımda oldu. Üzüldüm mü? Hayır. Çünkü böyle olduklarını biliyordum. Sayın Büyükşehir Başkanıma tavsiyem, devam edeceğiniz yolda devşirmeler ve  yalamalardan kendini koru. Saygılarımla”. ifadelerini kullandı.