Manisa Soma’daki Maden faciasında hayatını kaybeden Didimli Erdal Demirel’in ailesini ziyaret eden SGK Aydın İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu geçtiğimiz günlerde bir yakını kaybeden Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç’e de başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kooperatif binasında gerçekleşen ziyarette Kocaoğlu’nu Başkan Ali İhsan Kubaliç ile yönetim kurulu üyeleri A. Kadir Mirza, Emin Gümüş ve Çağlayan Çakır karşıladı. Ziyarette Kubaliç’e başsağlığı dileğinde bulunarak acısını paylaştığını ifade etti.

Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç ise yapılan ziyaretten dolayı Kocaoğlu’na ve beraberindekilere teşekkür ederken yeni görevinde de başarılar diledi.

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Kubaliç Didim’de görev yaptığı süre içerisinde SGK İl Müdürü Kocaoğlu ile güzel diyaloglar kurulduğunu ifade etti. Kubaliç SGK’ya borcu olan kooperatif üyelerinin, Kooperatiften kredi çekebilmesi noktasında ortak bir çalışma noktasında Kocaoğlu’na öneri de bulunarak, “Sizler de bizlerde vatandaşa hizmet için buradayız. Sizlerin bir asli bir de idari görevi var. Bu noktada sorunları çözümü için her birlikte irade göstermeliyiz. Bu noktada sizlerden katkı bekliyoruz” dedi.

SGK Aydın İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu öneriyle ilgili olarak kurum avukatları, Kooperatif avukatları ve banka avukatlarının bir araya gelip konuyu ele alması gerektiğini belirterek, “Sıkıntıların çözümünde her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.