AYDINPOST HABER SERVİSİ - Dün akşam CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında Ak Parti içinde ByLock kullanıcıları olduğunu ancak bunu açıklamadıklarını iddia etti. Kılıçdaroğlu, ByLock kullananlar arasında isim vermeden  Ak Parti Aydın Milletvekilinin kardeşinin olduğunu öne sürdü.

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarının ardından Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden iddialara yanıt verdi. Erdem Kılıçdaroğlu’na “Bylock ile ilgili elinizde belge varsa ortaya koyun. Haysiyet sahibi olan birisi iddiasını ispat eder. Haysiyetsiz olanlar iftira ederler!” dedi.

Mehmet Erdem’in açıklaması şöyle;

Ya Kahhar! Ya Kahhar! Ya Kahhar! Gecenin bu vaktinde sana yalvarıyorum Ya Rabbim! Bana ve kardeşlerime iftira atan alçak ve şerefsizleri, bu iftiraları fırsat bilip yayanları, ıslah eyle, ıslah eyle, ıslah eyle, ıslah olmayacaklarsa Kahhar İsm-İ Şerif'inle kahr-u perişan eyle Ya Rabbim! Amin! Amin! Amin!

Hiçbir siyasi partinin genel başkanına elinde belge olmadan iftira atmak yakışmaz. Elinde belge olmadan iftira atmak o genel başkanı müfteri ve yalancı konumuna düşürür. Sayın Genel Başkan;
Bylock ile ilgili elinizde belge varsa ortaya koyun! Haysiyet sahibi olan birisi iddiasını ispat eder!
Haysiyetsiz olanlar iftira ederler!” dedi.
 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

72288.jpg